توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

مهمترین مانع صادرات ایران به برزیل چیست؟

رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل گفت:حقوق ورود کالاهای ایران به برزیل حدود ۱۰۰ درصد است درحالی که کالاهای وارداتی از برزیل که عمدتا کالاهای اساسی نیز هستند تعرفه های ۱ تا ۲ درصدی دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  فخرالدین عامریان، رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل امروز در همایش تجاری ایران و برزیل اظهار داشت: نبود توافقنامه‌های تجارت آزاد و ترجیحی میان ایران و برزیل، تا امروز مهم‌ترین مانع توسعه روابط اقتصادی دو کشور بوده است.

وی افزود: یکی دیگر از موانع توسعه روابط اقتصادی دو کشور، مشکلات انتقال پول و روابط بانکی است که دولت‌های ایران و برزیل باید هرچه زودتر با تدابیر خود، این مشکل را از میان بردارند.

رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل ادامه داد: تعرفه‌های گمرکی در حوزه‌های مختلفی مانند فرش و سایر محصولات برای ایران خیلی زیاد است؛ امیدواریم این موضوع بررسی شود و مشکلات تجار ایرانی برطرف شود.

گمرک برزیل همه فرش های ایرانی را عقیقه و با قیمت بالا حساب می کند که این امر باعث شده که صادرات فرش ایرانی به این کشور با مشکل مواجه شود

وی تصریح کرد: در حال حاضر برزیل به ایران 6-7 میلیارد دلار واردات دارد و حجم صادرات ایران به برزیل حدود 100 میلیون دلار است که امیدواریم به یک میلیارد دلار برسد. همچنین درخواست ما توجه به ظرفیت‌های تجارت به شیوه تهاتر است.

عامریان با شاره به ظرفیت‌های گردشگری ایران گفت: از برزیل گردشگران کمتری به ایران می‌آیند که امیدواریم حضور گردشگران با معرفی جاذبه‌های ایران فراهم شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده